24-08-2012

BEHOLD DIN FLOTTE RØDE HÅRFARVE I DIT HÅR OG DINE EXTENSIONS

Det er desværre ikke altid helt nemt at holde sin flotte røde farve smuk og skinnende.

Der er dog nogle små fif som kan hjælpe dig til at farven ikke falmer for hurtigt, så den holder sig flot rød så længe som muligt.

De røde hair extensions vi bruger, er mærket "LuxuryHair" de holder den røde farve rigtigt godt. LuxuryHair er unikt, det er ægte remy hår af bedste kvalitet - det er unikt da det kun er www.luxuryhair.dk der har dette mærke, Luxuryhair importerer selv alt håret under strenge kvalitetskrav. Det kan dog alligevel være en god ide at bruge en farvebombe i håret engang imellem - for at farven ikke skal falme for meget.

Har du fået dit hår affarvet eller afbleget for at få dit hår denne røde farve, skal du regne med at skulle bruge en farvebombe så godt som hver gang du vasker håret - for at farven kan holde sig frisk.
Den Rihanna Røde farve som vores hair extensions passer til - er farvebomben Revlon farve nr. 600.

En farvebombe plejer og farver dit hår øjeblikkeligt, farven er dog ikke permanent, men ligger sig som en "hinde" på dit hår - deraf skades dit hår ikke og da der er en "hinde" skal behandlingen gentages.

Farvebomben virker bedst i tørt hår
For at få mest ud af din farvning med bomben, skal du bruge den i tørt hår. Håret må gerne være håndklædetørt, men erfaringsmæssigt holder farven bedre - når der farves i tørt hår fremfor i vådt hår.

🤪

Del siden